Partners

Om onze activiteiten mogelijk te maken, zijn wij veel dank verschuldigd aan onze sponsoren.

Hoofdsponsoren:
Rabobank Stad en Midden Groningen
Logo RabobankDe Rabobank biedt jou als starter graag de helpende hand! En dat gaat verder dan de producten en diensten die Rabobank aanbiedt voor startende ondernemers. Je kunt bijvoorbeeld andere ondernemers ontmoeten op de starterscommunity: www.rabostarterscommunity.nl. Hier kun je contacten leggen met andere ondernemers, je eigen onderneming presenteren en kennis vinden en delen op het gebied van ondernemerschap. Voor uitgebreide informatie over het starten van een bedrijf als zzp’er of ondernemer ga je naar de site: www.ikgastarten.nl.

Indien je behoefte hebt aan een gesprek met een adviseur Bedrijven van Rabobank Stad en Midden Groningen neem dan contact op via (050) 586 86 86 of mail naar: bedrijvenadvies@stadenmiddengroningen.rabobank.nl

Hanzehogeschool Groningen
Logo Hanze
Het Instituut voor Marketing Management en het Instituut voor Bedrijfskunde MER, van de Hanzehogeschool Groningen zijn partners van BusinessMatch Groningen. Deze instituten kenmerken zich met een onophoudelijke dynamiek. Studenten, docenten en management zijn voortdurend samen enthousiast bezig met hun vakgebied: internationale marketing, verkoop en ondernemerschap.

Sponsoren:

Ingoogle (website)

TrainingU

Alfa Accountants

Value 050

Kenniscentrum Ondernemerschap (Hanze)

 
 
Admin | © 2012 BusinessMatch Groningen. All rights reserved | Powered by Ingoogle