Albums | Welkomstborrel najaar 2012

De Finalisten van de BusinessMatch Finale zijn bekend!

Ondernemende studenten van de Minor Business Class Ondernemerschap namen enthousiast deel aan de BusinessMatch Competitie. Na een Voorronde waarbij de studenten kort hun idee konden pitchen bij een deskundige jury en een Eerste Juryronde waarbij het idee aan de voltallige Jury kon worden gepresenteerd was het dan zover, de Tweede Juryronde waarbij de laatste vier bedrijfsconcepten werden gepresenteerd. Tijdens deze Tweede Juryronde, die gericht was op het financiële gedeelte van de onderneming, heeft de Jury bekend gemaakt welke drie bedrijfsconcepten doorgaan naar de Finale van de BusinessMatch Competitie die plaatsvindt op donderdag 02 februari 2012.
De Jury tijdens de Tweede Juryronde bestond ditmaal uit:
- Jacques Hartog (Hanzehogeschool Groningen)
- Albert Abbing (Rabobank Stad en Midden Groningen)
- Hemmo de Groot (Gemeente Groningen)
- Nicke van Oorschot (Fmoor)
- Hendrik Jan Boer (Octrooicentrum)

De ondernemende studenten kregen 7 minuten de tijd om het bedrijfsconcept toe te lichten en daarna kreeg de Jury 5 minuten de gelegenheid om kritische vragen te stellen.

Na een kort beraad maakte de Jury uiteindelijk bekend welke 3 bedrijfsconcepten zullen worden vertegenwoordigd in de Finale van de BusinessMatch Competitie op donderdag 02 februari 2012. De Jury benadrukte nogmaals hoe enthousiast ze over alle bedrijfsconcepten waren en positief verrast over de creatieve manieren die werden gebruikt om deze Juryronde vorm te geven. De studenten en bedrijfsconcepten die doorgaan naar de Finale zijn:

Wilbert Heemstra – Klubshop
Websites voor voetbalverenigingen waarop eigen sportkleding aangeboden wordt.

Modiara Kamps – ‘Het Biezen Mandje’
Kinderoppasbureau.

Sieger de Vries – De Glasverstamper
Dé manier om het legen van glascontainers te verminderen.

BusinessMatch Groningen feliciteert de bovengenoemde ondernemende studenten en wenst hen hierbij heel veel succes in de Finale op donderdag 02 februari 2012!

 
Admin | © 2012 BusinessMatch Groningen. All rights reserved | Powered by Ingoogle